Uspešno promovisana platforma "Iz srca Bačke" na teritoriji Kule i Vrbasa

Paralelno sa obučavanjem članova LAG "Srce Bačke" i održavanjem obuka za upotrebu platforme, aktivno smo radili na promovisanju projekta na celoj teritoriji opština Kula i Vrbas.
Objavljeno: 30.03.2021.

U svrhu promocije, izradili smo i podelili 5.000 flajera koji sadrže sve potrebne informacije kako pronaći naš sajt. Pored poštanskih sandučića, flajere smo podelili i prodavcima na pijacama u Kuli i Vrbasu. 

Takođe, u većini mesta u naše dve opštine, možete da pronađete plakate "Iz srca Bačke" na oglasnim tablama, koji sadrže malo više informacija o samoj platformi, kao i QR kod koji je moguće skenirati i koji će vas odvesti direktno na web adresu platforme. 

Za sve korisnike koji su prošli obuku, obezbedili smo i promotivne majice, a našu reklamu možete čuti i na lokalnim radio stanicama!

Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da smo uspešno relizovali promociju platforme i zadovoljni smo odzivom korisnika.

Ukoliko još niste registrovali svoj nalog, pozivamo vas da to učinite odmah, tako što ćete posetiti adresu izsrcabacke.rs/registruj-se.

Za sva pitanja, kao i pomoć pri registraciji i postavljanju oglasa, dostupni smo na brojevima telefona: 025/300-556 ili 060/496-19-61

Podelite sa prijateljima:
Projekat podržali: